Steeds meer oplaadpunten elektrische fietsen te vinden in Nederland

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

De populariteit van e-bikes blijft groeien. Zo betreft al meer dan 50% van alle nieuwe fiets aankopen in Nederland en België een elektrische variant. Het enige grote nadeel is dat de fietsen af en toe moeten worden opgeladen. Om dit beter te accommoderen worden er ook maatregels genomen door zowel gemeentes als ondernemingen. Zo zijn er al in diverse steden speciale laadpalen elektrische fietsen geplaatst waar men tegen een kleine vergoeding een e-fiets kan opladen, er is hierbij natuurlijk wel sprake van een tijdslimiet. Een leerpunt, gezien bij hetzelfde traject voor elektrische auto’s er nogal veel irritatie was dat bepaalde auto’s vrijwel constant bepaalde oplaadpunten bezetten.

Ondernemers zien kansen in oplaadpunten elektrische fietsen

Ook ondernemers zien kansen, met name cafetaria’s of locaties waar veel fietstoeristen komen zien dan er een vraag is ontstaan naar oplaadpunten elektrische fietsen bij de fietsenstalling. Dit kan naar keuze zowel gratis (mits ze bestellingen plaatsen) als tegen een kleine vergoeding zijn (0,50./1,-).

Bij een buiten oplaadpunt is het belangrijk dat deze goed bestendig is tegen vocht en kleine insecten. En dat deze natuurlijk opvalt voor potentiële klanten (bordjes of een opvallend klepje).

Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken