Ontwikkelingen elektrische fietsen 2020

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0
Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Elektrisch fietsen is helemaal omarmd door ons fietsland. In 2019 werden er maar liefst 420.000 e-bikes verkocht en de verkopen blijven stijgen. Fabrikanten van elektrische fietsen zitten ook niet stil, want zij proberen hun producten steeds verder te ontwikkelen. Trapondersteuning, elektrisch fietsen met digitale navigatie en strakke designs: het komt allemaal voorbij. Ontdek hier de belangrijkste Ontwikkelingen elektrische fietsen.

Snellere fietsen met trapondersteuning
Tot voor kort haalde de gemiddelde e-bike een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Daar is verandering in gekomen dankzij de groeiende populariteit van speed-pedelecs. Deze fietsen zijn uitgerust met trapondersteuning, waardoor er een snelheid van maar liefst 45 kilometer per uur gehaald kan worden. Dat maakt deze e-bikes een uitstekende keuze voor forenzen die met gepaste snelheid op hun werk willen zijn. Fietsers op speed-pedelecs moeten wel een helm dragen en mogen niet op fietspaden rijden.

Geavanceerde displays
Tijdens het elektrisch fietsen is het handig om alle essentiële informatie op uw display te zien: uw snelheid, de staat van de accu, de stand waarop u fietst en hoeveel kilometer u heeft afgelegd. Steeds meer producenten ontwikkelen displays met ingebouwde navigatie, inclusief 2D- of 3D-kaarten. Dat is ideaal in dit fietsland, waar u de keuze heeft uit ontelbaar veel fietsroutes. Enkele moderne elektrische fietsen hebben een ingebouwd display met touchscreen. Wilt u een elektrische fiets vergelijken? Vergeet dan niet de mogelijkheden van het display te bekijken.

Elektrisch fietsen op stijlvolle frames
Veel fabrikanten spelen met het uiterlijk van e-bikes. Zo zijn er inmiddels enkele robuuste modellen die op een bromfiets lijken. Dankzij de dikke banden zijn deze e-bikes ideaal voor off-road fietsers. Andere aanbieders doen juist hun best om minimalistische fietsen te ontwikkelen. Deze zijn licht, smal en de accu is volledig in het frame verwerkt. Het is duidelijk dat de ontwikkeling van elektrische fietsen niet stilstaat. Steeds meer aanbieders maken diverse e-bikes voor uiteenlopende prijzen. Ontwikkelingen elektrische fietsen zullen zich de komende jaren doorzetten. Wilt u weten welke fiets het beste bij u past? Dan kunt u iedere elektrische fiets vergelijken op onze website.

Elektrische fiets kiezen | Sparta.nl

Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken