Algemene Voorwaarden

Aansprakelijkheid

De algemene voorwaarden op deze pagina zijn van toepassing op bezoekers van elektrischefietsvergelijker.nl. Door gebruik te maken van de elektrischefietsvergelijker.nl gaat de bezoeker akkoord met de onderstaande voorwaarden, bepalingen en kennisgevingen.

elektrischefietsvergelijker.nl behoudt zich te allen tijde het recht om de voorwaarden op ieder moment aan te passen. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoeker om regelmatig de voorwaarden te lezen. De onderstaande overeenkomst bevat enkele afwijzingen van aansprakelijkheid.

Online aankopen via elektrischefietsvergelijker.nl

elektrischefietsvergelijker.nl verkoopt zelf geen producten, de organisatie beperkt zich tot het weergeven van webshops, de bijbehorende producten en een vergelijking tussen deze webshops en producten. Wanneer een bezoeker heeft besloten om een online aankoop te doen, bestelt de bezoeker deze direct bij de desbetreffende shop. Elektrischefietsvergelijker.nl is daarom niet aansprakelijk voor enige schade die is toegebracht aan de door de gebruiker bestelde goederen tijdens en na de verzending.

Thuiswinkelwaarborg

Verschillende aanbieders op elektrischefietsvergelijker.nl zijn gekenmerkt met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, dat door de brancheorganisatie Thuiswinkel.org wordt verstrekt. Dit keurmerk geeft aan dat een webshop aan bepaalde voorwaarden voldoet, het geeft echter nooit de garantie dat de uitvoering van een bestelling perfect verloopt. Elektrischefietsvergelijker.nl is hiervoor dan ook niet aansprakelijk te stellen.

Foutieve informatie

Elektrischefietsvergelijker.nl laat producten van verschillende webshops zien. Indien er veranderingen plaatsvinden bij deze webshops, zoals prijs- en productwijzigingen, kan het voorkomen dat niet tijdig kenbaar gemaakt wordt aan elektrischefietsvergelijker.nl.

Elektrischefietsvergelijker.nl houdt de wijzigingen van de webshops zo goed mogelijk bij. Maar elektrischefietsvergelijker.nl is niet aansprakelijk voor eventuele wijzigingen die de webshops hebben aangebracht.

Intellectuele eigendomsrechten

De Nederlandse wetgeving is van toepassing op elektrischefietsvergelijker.nl. Alle onderdelen op elektrischefietsvergelijker.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. De website van elektrischefietsvergelijker.nl is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik en mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden, zonder toestemming van elektrischefietsvergelijker.nl. De website van elektrischefietsvergelijker.nl mag op geen enkele onrechtmatige manier gebruikt worden of gebruikt worden op een manier die schade kan toebrengen aan elektrischefietsvergelijker.nl.nl.

Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken